Tulevaisuuden työelämän polulla mukana

Tehdään asiat hieman toisin, kuin muut. Me etsimme työntekijälle mieluisan tiimin, eikä vain työpaikalle kiireellisesti tekijää.

Tulevaisuuden tekijä
Löydä uusi suunta
Tulevaisuuden työelämä on muuttumassa ja uudet sukupolvet arvostavat vapauttaan enemmän, kuin koskaan aiemmin. Etsimme puolestasi esimerkiksi lyhyempiä projektitöitä, tai täysin etänä tehtäviä työmahdollisuuksia.

Erilainen porukka

Luomme muutosta nykyiseen rekrytointimalliin omakohtaisten kokemusten kautta. Maailma muuttuu.

Uusi suunta?

Oletko kyllästynyt nykyiseen työhösi, vai haluatko muuten vain tehdä käännöksen elämässäsi? Laita meille viestiä ja kerro mitä oikeasti haluaisit tehdä.

Tiimin ongelmat?

Onko tiimissäsi sellaisia ongelmia, joita ei vain ole saatu ratkaistua? Haluatko luopua paikastasi ja vaihtaa uuteen työyhteisöön?

Palkkataso ei täsmää?

Onko palkkatasosi pienempi, kuin muilla samassa työtehtävässä toimivilla? Voimme auttaa hankkimaan kilpailukykyisen palkan, joka vastaa osaamistasi. Ei pelkästään loputtomia määriä “työsuhde-etuja”.

Etätyömahdollisuus?

Haluatko työskennellä etänä? Onko osaamisesi mielestäsi sellaista, että se olisi jopa järkevää tehdä etänä, vai haluaisitko työskennellä muutaman kuukauden ulkomailta käsin? Autamme löytämään mieluisesi työpaikan, joka joustaa.

4-päivän työviikko?

Oletko haaveillut pidennetystä viikonlopusta, joka olisikin pysyvä toimintatapa? Tämä voi olla yksi syy harkita yrityksen vaihtoa ja etsimme mieluusti yrityksen, jonka arvot kohtaavat omiesi kanssa. Elämää on myös työn ulkopuolella.

Moving to Finland?

Did you just get to Finland and have difficulties finding a job that matches your talent. We help you by finding a work that matters.

Lähetä viestisi meille ja soitamme sinulle henkilökohtaisesti saman päivän aikana takaisin. Jos suosit mielummin sähköpostia, vastaamme myös siihen saman päivän aikana.