Tulevaisuuden työelämän polulla mukana

Tehdään asiat hieman toisin, kuin muut. Me etsimme työntekijälle mieluisan tiimin, eikä vain työpaikalle kiireellisesti tekijää.

Palvelut yrityksille
Look first, Then leap.
Parannamme yritysten suorituskykyä tehostamalla HR-palveluita, kehittämällä tiimeistä paremmin voivia, sekä auttamaan henkilöstön muissa päivittäisissä työtehtävissä.

E3A

Henkilöstömme useiden vuosien kokemus tiimityöskentelystä, vertaisjohtamisesta ja henkilöstöhaasteista auttavat tuottamaan arvoa niiden asioiden parissa kamppaileville henkilöille.

Selkeitä ja intuitiivisia

Henkilöstövuokraus

Erinomaista ja aidosti välittävää henkilöstövuokrausta, joka löytää ja kehittää oikeat tekijät oikeisiin tiimeihin.

Tiimivalmennus

Konfliktipätevyys? Dialogitaidot? Myrsky? Tilasta loppuu happi tiimin ollessa yhdessä? Kuulostaako tutulta. Olemme valmiita auttamaan muutoksessa.

Ulkoistettu HR

Päivittäisten hallinnollisten töiden tekeminen vie ajan strategisten asioiden parista ja hidastaa yrityksen kehittymistä hyvin kilpailluilla markkinoilla.

Työntekijöiden urakehitys

Työntekijälle on parempi tarjota mahdollisuutta kehittyä in-house tai meidän kauttamme. Monissa yrityksissä hyvät tekijät lähtevät, koska osaamisen kehitystä ei osata nähdä oikealla hetkellä.

HR-Strategiatyö

Apua HR-tehtävien tehokkaampaan suunnitteluun ja modernimpien työkalujen käyttämiseen. 2/3 hallinnollista HR-työtä on mahdollista automatisoida.

Työnantajabrändi

Nykypäivän yritysten tulee ymmärtää brändin merkityksellisyys rerkytoidakseen tulevaisuuden tekijöitä. Autamme määrittelemään brändisydämen ja katsastamaan yrityksen vetovoimaisuutta.

Headhunting

Scouting, suorahaku yleisimmin. Etsitään oikea pelaaja sisäisten kanavien kautta yritykseesi ja vauhditetaan kasvua.

Ideatiimi

Thinking outside the box. Innovaatiopäivien fasilitointi tai ulkoistaminen auttaa tuomaan uutta näkökulmaa yrityksesi ongelmiin.

Nykypäivän työelämä on lähtökohtaisesti tiimityötä ja työtä tehdään enemmän, kuin koskaan tiimeissä. Yrityksemme palvelut auttavat rekrytoinneista tiimin luottamusongelmiin asti.

Missiomme

“When there is a will, there is a way” – Tiimien haasteiden ratkaiseminen, sekä yksilöille oikeiden paikkojen löytäminen on tavoitteenamme. Haluamme aidosti välittää ja parantaa ihmisten ja yritysten välistä suhdetta, sekä tuoda tiimien merkityksellisyyttä liiketoiminnan tehostamisessa.